Copytips

Tips van David Brinks voor effectieve teksten

Over David Brinks

HEAO Communicatie gestudeerd in Eindhoven en al vrij snel daarna begonnen als freelance (SEO-)copywriter. Af en toe wat copybaantjes ernaast gehad, maar door het overschot aan freelance-opdrachten toch maar volledig zelfstandig gegaan.

Naast het broodschrijven ben ik op vrijwillige basis hoofdredacteur van AsIce.net, een een online community die zich richt op de muziekgenres hardcore, punk en metal. Ook ben ik sinds 2001 redacteur van Rock Tribune, een toonaangevend muziektijdschrift dat wordt verkocht in Nederland en België.

Nog belangrijker dan dit alles bij elkaar: ik ben getrouwd met Annemiek en vader van Jasper en Simon. Vanaf juni 2005 als blogger actief op mijn eigen Hardcopy weblog en drie jaar later begonnen met Copytips.nl.

Daarnaast ook als blogger/columnist actief (geweest) op o.a. Marketingfacts, Communicatie Online, Admanager, Ondernemersraad.nl en DutchCowboys.

Offerte aanvragen

Vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt van mij zo snel mogelijk een offerte of ik neem contact met u op!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner